Joukkovoimannäyttö Alahärmässä 22.9 kello 12:00

Joukkovoimannäyttö-22.9

Alahärmän Keskusurheilukentän parkkipaikalla osoitteessa Pirintie 8, 62300 Alahärmä järjestetään joukkomielenilmaus perjantaina 22.9.2017 kello 12:00. Tilaisuus kestää parisen tuntia. Tilaisuutta ei järjestetä koulun alueella eikä oppilaiden koulurauhaa häiritä millään tavalla. Tilaisuuden päätteeksi 2-3 henkilöä toimittaa koulurauhan julistuksen Alahärmän koulutuskeskuksen rehtorille. Koulurauhan julistus kuuluu seuraavasti:

Suomalaisten lasten koulurauhan julistus

Me allekirjoittaneet olemme kokoontuneet paikalle vaatimaan ja varmistamaan että suomalaisten lasten koulurauha toteutuu ja heidän äänensä tulee kuuluviin. Heidän turvallisuudestaan ei enää tingitä. Heidän vastuulleen ei jätetä turvapaikanhakijoiden kotouttamista. Heillä tulee olla oikeus omaan koskemattomuuteensa ja koulun henkilökunnan tulee siitä myös huolehtia.

Heidän syyllistäminen lopetetaan ja he saavat vapaasti puhua myös koulussa kohdanneistaan ongelmista. Jos rehtorin johdolla koulun henkilökunta ei tähän pysty, niin vaadimme heidän korvaamistaan sellaisilla ihmisillä kenelle suomalaisten lasten etu on tärkein. Lupaamme tarvittaessa saapua paikalle, niin monta kertaa kun asian kuntoon saattaminen vaatii.

Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy ja paikalle toivotaan runsaslukuisesti porukkaa kauempaakin. Minkäänlaisia järjestöjen tunnuksia tai poliittisen agendan ajamista ei kuitenkaan tulla sallimaan. Toivomme runsaslukuista osallistumista, sillä on meidän aikuisten tehtävä huolehtia siitä, että lapsilla on turvallinen oppimisympäristö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *